1404-09-26 11:45
58
0
96167
مدیرکل بنیاد مسکن گلستان خبر داد:

ساخت ۳۰۰ واحد مسکونی برای مددجویان تحت پوشش در گرگان

با حضور مسئولین استانی و نمایندگان مجلس، عملیات اجرایی ساخت ۳۰۰ واحد مسکونی ویژه خانواده‌های کم‌درآمد و مددجویان تحت پوشش کمیته امداد شهرستان گرگان آغاز شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما»، این پروژه با تخصیص یک قطعه زمین ۳٫۴ هکتاری در نزدیکی شهر گرگان توسط راه و شهرسازی، گامی مهم در راستای رفع مشکل مسکن اقشار آسیب‌پذیر استان گلستان برمی‌دارد.

در مراسم کلنگ‌زنی، داوود خسروی، مدیرکل بنیاد مسکن گلستان با اشاره به حمایت‌های استاندار و نمایندگان، بر اهمیت تأمین زمین تأکید کرد و بیان داشت: تلاش شد تا از حداکثر ظرفیت این زمین استفاده شود و کاربری‌های عمومی نظیر فضای آموزشی و ورزشی در مجاورت آن در نظر گرفته شود.

خسروی همچنین اعلام کرد که در طول یک سال گذشته، بیش از ۶ هزار واحد مسکن روستایی در سطح استان ساخته شده که نزدیک به ۲۵ تا ۳۰ درصد از جامعه هدف طرح‌ها، مددجویان کمیته امداد هستند.  
وی از حسینی، مدیرکل راه و شهرسازی، بابت همکاری در تخصیص این زمین ۳٫۴ هکتاری که فاصله چندانی با شهر گرگان ندارد، تشکر کرد و افزود: این اقدام موجب شد تا کلنگ‌زنی پروژه محقق شود.

 

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.